De hoogste tijd voor een update!

maandag 09 november 2020

De hoogste tijd voor een update!Maar waarom duurde het zo lang? 

Omdat wij bezig zijn met het faciliteren van goed beroepsonderwijs in bijzondere tijden. Wij zijn betrokken bij diverse ontwikkelingen en projecten rondom flexibel onderwijs, gepersonaliseerd onderwijs, blended learning, hybride leren, afstandsonderwijs, modulair onderwijs, nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van invloed op het onderwijs.

Net als iedereen werken we in een omgeving waarvan we het bestaan niet hadden kunnen vermoeden. Want hoe gaan we nu samenwerken? Hoe gaan we om met creatieve processen, ondersteuning van teams op afstand?  Hoe flexibel kunnen wij zijn? Hoe kunnen wij het beste onze expertise inzetten, wat werkt wel en wat niet en waar moeten wij ons in ontwikkelen? Welke onmogelijkheden zijn er, maar ook welke kansen?
Dit alles zorgt voor focus op de uitvoering van onze werkzaamheden en minder ruimte voor communicatie over wat ons bezig houdt. Echter wij willen graag blijvend in gesprek over wat wij kunnen betekenen voor het onderwijs en onze opdrachtgevers.
Wat past op dit moment?
Direct contact heeft onze voorkeur: (video)bellen, of samen koffie drinken als het kan! Wij maken leren mogelijk. Medemogelijk.
Met alles wat we weten van vandaag.
Geleerd hebben van gisteren.
Met het oog op morgen.

benieuwd wat we voor u mogelijk kunnen maken?

Place Vendôme
Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
algemeen@medemogelijk.nl
Ineke Bosch 06 29 18 52 81
Bianca Geerts 06 24 66 43 87
Ria Zwart 06 45 40 29 68