Mooi onderwijs - biedt studenten mogelijkheden voor een goede toekomst.

woensdag 04 juni 2014

Mooi onderwijs - biedt studenten mogelijkheden voor een goede toekomst.Opleiden op de werkplek met persoonlijke aandacht.

De eerste studenten van de wettelijk erkende, niet bekostigde BBL- opleiding tot Logistiek Medewerker (niveau 2) van NOVL opleidingscollege zijn inmiddels allen geslaagd. NOVL is een opleidingscentrum voor bedrijfsopleidingen binnen de vervoers- en logistieke sector.

Een unieke opleiding gebaseerd op aandacht, maatwerk en met de praktijk als vertrekpunt. Hier halen ze het beste uit de studenten om ze zodoende een betere kans te geven op de arbeidsmarkt. De student in de praktijk staat centraal. Theorie en praktijk lopen dan ook naadloos in elkaar over. Dit is al te zien aan het opleidingsinstituut zelf. De leslokalen bevinden zich in een ingericht magazijn met daarnaast de mogelijkheid tot laden en lossen.

Een groep bestaat uit 7 studenten begeleid door bevlogen docenten. Klassikale instructie is aan de orde, maar nog vaker individuele ondersteuning. Uitleg wordt ondersteund door moderne media; e-learning. Eveneens is er intensief contact met het bedrijf waar de student stage loopt. De voortgang en ontwikkeling van de student wordt nauwgezet gemonitord.

De eerste groep van studenten heeft het diploma behaald.  Inmiddels is een tweede groep gestart en hopelijk worden hun inspanningen binnenkort eveneens beloond met een diploma. Studenten en NOVL heel veel succes!

Medemogelijk werkt samen met NOVL, was betrokken bij de CREBO-aanvraag voor deze opleiding en verleent momenteel onderwijskundig advies en ondersteuning.


Wij maken leren mogelijk. Medemogelijk.
Met alles wat we weten van vandaag.
Geleerd hebben van gisteren.
Met het oog op morgen.

benieuwd wat we voor u mogelijk kunnen maken?

Place Vendôme
Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
algemeen@medemogelijk.nl
Ineke Bosch 06 29 18 52 81
Bianca Geerts 06 24 66 43 87
Ria Zwart 06 45 40 29 68