Studiereis Zweden

dinsdag 03 oktober 2017

Studiereis Zweden

Met een groep onderwijskundigen van www.netoo.nl (Netwerk Ondernemende Onderwijskundigen) gaan we in maart op studiereis naar Zweden (Stockholm). Welke inspiratie is daar voor Nederland te vinden? We zijn aan het onderzoeken welke scholen, docenten, bedrijven, ondernemers, onderzoeksgroepen, etc. interessant zijn om te bezoeken. We houden ons aanbevolen voor tips!

Onze scope is breed: leren en ontwikkeling, ongeacht of het plaatsvindt binnen een onderwijsinstelling, bedrijf, team, ..... Wat is de cultuur binnen scholen of teams, hoe wordt motivatie gestimuleerd, welke ICT-tools worden ingezet, welke samenwerkingsvormen zijn er, hoe worden leerkrachten geschoold, wat is de rol van toetsing en beoordeling, wat zijn inspirerende leeromgevingen (fysiek, online), hoe verhouden formeel en informeel leren zich tot elkaar?

De informatie die we verzamelen en nieuwe inzichten die we opdoen zullen we na afloop delen met geïnteresseerden via een openbare bijeenkomst. Laat het even weten als je daar graag bij wilt zijn!Wij maken leren mogelijk. Medemogelijk.
Met alles wat we weten van vandaag.
Geleerd hebben van gisteren.
Met het oog op morgen.

benieuwd wat we voor u mogelijk kunnen maken?

Place Vendôme
Dokter van Deenweg 162
8025 BM Zwolle
algemeen@medemogelijk.nl
Ineke Bosch 06 29 18 52 81
Bianca Geerts 06 24 66 43 87
Ria Zwart 06 45 40 29 68